Een 2de kans

De meeste mensen weten dat houten speelgoed duurzaam en educatief is ten opzichte van plastic speelgoed. Maar er wordt vaak gedacht dat houten speelgoed te duur is voor hun portemonnee.

Zelf vindt ik het belangrijk dat elk kind de mogelijkheid moet hebben om houten speelgoed te ontdekken omdat het de grove en/of de fijne motoriek stimuleert en de fantasie van het kind prikkelt wat goed is voor de ontwikkeling van het kind. Houten speelgoed is duurzaam ook bij intensief speelplezier waardoor het nog prima te gebruiken is voor meerdere kinderen in het gezin of bij opa en oma. Zijn de kinderen er dan toch mee uitgespeeld omdat ze het ontgroeid zijn, wat ga je er dan mee doen?

Daarom wil ik houten speelgoed een 2de kans geven zodat er nog meer kinderen in aanraking kunnen komen met houten speelgoed en het voor iedere portemonnee haalbaar is. Verder zijn er genoeg mensen die het ook prima vinden dat hun kind met 2de kans speelgoed speelt omdat het vaak maar een fase is dat het speelgoed voor een bepaalde leeftijd interessant is.

Dus mocht jij ook houten speelgoed hebben, van welk merk dan ook, waarvan je denkt ‘dat verdiend nog wel een 2de kans’ dan mag je naar de winkel komen en dan beoordeel ik of het geschikt is voor in de winkel en met de prijs komen we dan wel uit. Het speelgoed wat ik verkoop moet er heel en netjes uitzien, verder maak ik het goed schoon zodat het er bijna uitziet als nieuw. Moet er iets gerepareerd worden, ook geen probleem omdat ik, al zeg ik het zelf, best handig ben.

Door 2de kans speelgoed te gaan verkopen kan je voor een lagere prijs een mooi cadeautje vinden wat anders misschien niet binnen het budget zou passen.

Lieve groet,

Margreet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven