Over Margreet

Al kennen de meeste van jullie mij uit de winkel toch zal ik me nog een keer voorstellen. Mijn naam is Margreet van den Broecke en ben getrouwd met Robert en wij wonen in Boekel. Zelf heb ik een dochter (Kimberly) en een zoon (Davey). Robert en ik hebben samen een kleinzoon, Ryan (zoon van Kimberly) van 10 jaar.

Ryan is echt ons oogappeltje en we brengen veel tijd met hem door. Hij logeert regelmatig bij ons en we doen samen veel leuke dingen. 1x per jaar huren we een huisje voor ons 3tjes en afgelopen zomer is Ryan zelfs met ons naar Oostenrijk geweest. Wat een feestje als je zo van je kleinzoon mag genieten. En nu mogen wij met trots melden dat begin juli er een kleintje bij Davey en Elles komt.

4 December 2019 ben ik met de winkel begonnen in De Mouthoeven in Boekel. Dit was echt een sprong in het diepen en begon met 1 hoofdmerk Hape wat al snel uitgroeide naar veel meer mooie merken zoals Goki, Janod, Lilliputiens, van Dijk Toys. Na de corona periode die de winkel overleefd heeft voelde ik dat de winkel toe was aan een plek waar ik meer ruimte had voor nog meer merken. Per 1 september is de winkel verhuist naar Gemert. Ondertussen zijn er nog meer mooie merken bijgekomen zoals Grimm’s, Grapat, Hey Clay, Stapelstein, Coblo, Sensory Fun. Verder wil ik zelf in de rustige periodes creatief bezig kunnen zijn met stoffen kroontjes, vlaggenlijnen en pittenzakjes en daar is nu ook de ruimte voor.

Als ik terug kijk op 2023 kan ik alleen maar trots en dankbaar zijn op ons gezin en de winkel die er nu is en niet te vergeten jullie als klanten die het mogelijk maken.

Assortiment

Een kleine greep uit ons assortiment: puzzels, spellen, baby- peuter en kleuterspeelgoed, lettertreintjes, mobielen, tollen, treintjes, loopfietsen, loopwagens, bakfietsen, handpoppen, magneetborden etc.

Wil je meer weten? Kom dan gerust langs in de winkel of neem contact op per mail.

Verder kan je ons ook volgen via sociale media. @dn_houten_tol

Lieve groet,

Margreet

Winkelwagen
Scroll naar boven