Mijn naam is Margreet van den Broecke en ik heb vanaf 4 december 2019 de deuren van mijn speelgoedwinkel D’n Houten Tol geopend in de Mouthoeve te Boekel. D’n Houten Tol is een speelgoedwinkel die vooral gericht is op houten speelgoed voor kinderen van 0 tot 6 jaar.

Waarom ik de winkel begonnen ben? Vooral omdat HOUTEN speelgoed net wat meer toevoegt aan de speelkwaliteit van het kind. Het kind kan meer ontdekken, houten speelgoed gaat veel minder snel stuk want houten speelgoed is duurzamer dan plastic speelgoed. Daarnaast heeft het een veel langere levensduur en is een kind er minder snel op uitgekeken, omdat het niet altijd zo gedetailleerd is, hierdoor wordt de fantasie van een kind meer geprikkeld en kan het veel langer uit de voeten met 1 stuk speelgoed.

Met mijn speelgoedwinkel wil ik bijdragen aan een duurzamer speelklimaat.

Merken

Mijn hoofdmerken zijn Hape, Beleduc en Janod

Ik heb gekozen voor Hape, Beleduc en Janod als mijn hoofdmerken, omdat beide merken staan voor duurzaamheid, zijn kleurrijk en hebben een mooie afwerking. Daarnaast vind ik dat zij nog een belangrijk element toevoegen aan het speelgoed dat zij maken: dat is het stimuleren van de zintuigen en motoriek van het kind.

Assortiment

Een kleine greep uit ons assortiment: puzzels, spellen, baby- peuter en kleuterspeelgoed, lettertreintjes, mobielen, tollen, treintjes, loopfietsen, loopwagens, bakfietsen, handpoppen, magneetborden etc.

Wil je meer weten? Kom dan gerust langs in de winkel of neem contact op per mail.

Verder kan je ons ook volgen via sociale media.

Groetjes,

Margreet